O nama :


Ge Line  je iskusna i perspektivna firma koja se bavi prevozom putnika od Beograda do Sarajeva. Ono što nas odvaja od drugih je što sa nama stižete brže i efikasnije zahvaljujući tome što koristite manje prevoza i gubite manje vremena. Uštedećemo Vam u proseku 2-3 sata vremena od onoga sto je obično u ponudi. Prevozimo od adrese u Beogradu do adrese u Sarajevu najudobnijim vozilima sa klimom. Do Vaše odrednice u Sarajevu koristimo vozila sa 5 fizički odvojenih sedišta. Prepustite se našim vozilima vrhunskog kvaliteta i sigurno stižete do željene destinacije. Ljubazni vozači će Vašu vožnju učiniti još udobnijom.

Takođe, vršimo prevoz i do hotela, hostela i aerodroma u Sarajevu. Jednostavno, od željene adrese u Beogradu do željene adrese u Sarajevu.

Sva naša vozila su turističke klase i sa odličnom opremom.

Rezervaciju vožnje možete izvršiti na telefone

+381 66 550 8 222
+381 67 707 0 927
+387 66 542 668

U najbržem roku mi ćemo Vam potvrditi Vašu rezervaciju.

Plaćanje je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa.

Dozvolite da se pobrinemo za Vaše vreme, Vašu udobnost i Vašu sigurnost.


Tokom zime prevozimo putnike i do najpoznatijih planinskih destinacija u Srbiji.

Usluga kombi prevoza do planinskih destinacija spada u posebnu kategoriju jer je vršimo samo tokom zimske sezone. Stojimo na raspolaganju i planinarskim ekspedicijama kao i planinarima. Stavićemo Vam naša vozila na raspolaganje prema unapred dogovorenim terminima polaska i dolaska. Ova usluga podrazumeva dolazak na dogovorenu lokaciju u dogovoreno vreme i njihov prevoz nazad. Uz naše vozače možete biti sigurni i opušteni. Mi smo profesionalci koji svakom novom putu pristupamo ozbiljno. Prevešćemo Vas do željene lokacije brzo i sigurno.

Kombi prevoz Beograd - Sarajevo

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom su ono što nas izdvaja. Odvešćemo Vas do željene adrese u Sarajevu na najsigurniji i najpovoljniji način klimatizovanim vozilima.

Tu smo za Vas 24h i dolazimo do adrese u Beogradu i odvozimo Vas do adrese u Sarajevu, doslovno od vrata do vrata - dočekujemo Vas na aerodromima, prevozimo do planinskih destinacija tokom zime, ili na neke ugovorene lokacije. Nudimo Vam veliku udobnost tokom putovanja, bez obzira na to o kojim putovanjima je reč. Sa nama se uvek možete uputiti ka željenoj destinaciji, a da ne mislite na izgubljeno vreme. Sve naše cene su prilagođene Vašim zahtevima.Beograd Sarajevo Ge Line Prevoz putničkim vozilomGarantovano najpovoljnije cene prevoza!